🎁 Ofertă sub cost
🚚 Gratuit la domiciliul tău

Evaluare: 4.99 / 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

CANA OIL

ACCELEREAZĂ CREȘTEREA PĂRULUI ȘI PREVINE CĂDEREA PĂRULUI

Disponibilitate
ULTIMELE 7 ARTICOLE ÎN OFERTĂ

🚚 Livrare gratuită în 24/48 ore
💵 Plata la livrare

OFERTĂ LIMITATĂ

50% OFF
358
179 ron
  • Ofertă sub cost
  • În numerar la livrare
bajo coste

GARANȚIILE NOASTRE

PRODUS CERTIFICAT

SATISFACȚIE GARANTATĂ

ASISTENȚĂ 24/7

ÎN NUMERAR LA LIVRARE

ÎȘI PIERDE PĂRUL DE FIECARE DATĂ CÂND FOLOSEȘTI PERIA?

De luni de zile vă treziți cu perna plină de păr și, când îl periați, vi se pare că se lipește de perie?

De asemenea, zonele mai fine devin din ce în ce mai vizibile?

Te ajuți cu geluri, carry-ons, îți perii părul într-un anumit fel, dar nu mai poți să-l maschezi.

Tot ce ți-a mai rămas din părul frumos pe care îl aveai acum câțiva ani este o amintire și trebuie să faci ceva acum pentru a nu pierde puținul păr care ți-a mai rămas.

RELLENE EL FORMULARIO

✅ Pago contra reembolso
💵 Descuento exclusivo del 50
🚚 Envío gratuito en 24/48h
⚠️ Últimas 7 piezas en stock

CUM FUNCȚIONEAZĂ ULEIUL CANA ȘI DE CE ESTE MAI BUN DECÂT ANALOGII?

CANA OIL acționează pentru a întări creșterea părului în zonele cu intensitate scăzută și păr foarte fin și formează o barieră împotriva deteriorării cuticulei.

Activează foliculii de păr adormiți la nivel mirconuclear, revitalizându-i din interior datorită unui set de nutrienți special selectați.

Previne căderea părului prin întărirea și refacerea foliculului pilos. Creează o peliculă protectoare împotriva efectelor factorilor negativi de mediu.

CONSILIUL DE EXPERȚI ÎN PĂR EX

Puteți folosi CANA OIL în 4 moduri diferite: pulverizați pentru a acoperi întreaga zonă afectată ca pre-sampon, sau îl puteți folosi ca balsam, ca mască după șamponare ținând părul timp de 2 minute și clătinând din nou, sau îl puteți aplica ca clătire, aplicând o cantitate mică de produs pe păr după șamponare.

Rezultate vizibile încă de la prima aplicare, cu un păr mai puternic, mai strălucitor și o nouă creștere în doar 7 zile.

CANA OIL este un produs înregistrat pe portalul de produse cosmetice CPNC. Produsul a fost supus la numeroase teste înainte de a fi comercializat. 100% natural, deci fără contraindicații.

CARACTERISTICI

Clienții noștri nu pot da greș

Punctaj: 4.99 / 5

5/5

Denis S.

5/5

“Am început să îl folosesc în mod regulat, de două ori pe zi, aplicând 6 doze de produs direct pe scalp și masând ușor. După aproximativ 1 lună de utilizare am început să observ primele îmbunătățiri semnificative…. vă mulțumesc!

Sara M.

5/5

“Băieți, am folosit-o timp de aproximativ 20 de zile și trebuie să spun că funcționează…. Nu-mi mai cade părul și pot vedea că părul meu este mai gros… să sperăm că vom continua pe acest drum”. Care este cea corectă!”

Maria V.

5/5

“Produs excelent. L-am cumpărat acum o lună și jumătate și părul meu s-a îmbunătățit foarte mult. Mă întreabă ce am făcut când mă văd. Dar nu-mi dezvălui secretul nici măcar sub tortură. Vă mulțumesc.”

Blocați oferta acum și vă vom suna înapoi

Atenție! Oferta la doar 179 RON cu livrare în 48 de ore și rambursare este pe cale să expire: 22/05/2024

COMPLETAȚI FORMULARUL

✅ În numerar la livrare
💵 Reducere exclusivă de 50 %.
🚚 Livrare gratuită în 24/48h
⚠️ Ultimele 7 articole din stoc

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pur și simplu completați formularul cu numele, numărul de telefon și adresa dvs., iar echipa noastră de servicii pentru clienți vă va suna pentru a clarifica orice întrebări și pentru a confirma detaliile de livrare.

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata în numerar la livrare, puteți plăti direct curierului atunci când ajunge la domiciliul dumneavoastră!

Pur și simplu completați formularul și un operator vă va suna înapoi cu toate informațiile și detaliile despre produs și ofertă.

Bineînțeles, site-urile noastre web indică modul în care vor fi tratate datele personale, asigurându-se că acestea vor fi trimise în siguranță operatorilor noștri, care vor fi responsabili de expedierea produsului.

ATENȚIE: produsele recomandate pe acest site sunt vândute în afiliere, prin urmare, nu suntem producătorul sau vânzătorul oficial al tuturor produselor pe care le puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice cerere de rambursare sau alte probleme legate de produsele comandate prin intermediul site-ului, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial. Cu toate acestea, noi vom fi disponibili pentru a vă ajuta și a vă sprijini.
Produsele sunt recenzate în scop informativ: nu este în niciun caz posibil să garantăm anumite rezultate, șansele de succes ale oricărui rezultat variază de la un client la altul.
Acest blog nu este un ziar, deoarece este actualizat în mod neregulat. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în conformitate cu legea nr. 62 din 7.03.2001. Unele imagini și recenzii ale blogului au fost găsite pe web, dacă credeți că acestea pot încălca drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați și vor fi eliminate imediat.

Copyright 2022:
This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Discaimer: I risultati sono soggettivi e possono variare da persona a persona