MEN SHAVER PORTABLE

Плащане при доставка и безплатна доставка

Оценка на клиентите:
4.7/5

MEN SHAVER PORTABLE

Иновативната мини електрическа самобръсначка, която ще направи революция в начина, по който
се бръснете и къпете

s-l1600-3.jpg

Стандартна цена

лв 120.00

ОФЕРТА

само лв 56.00

внимание! Офертата от лв 56,00 с доставка до 48 часа и наложен платеж изтича21/05/2024

COME FUNZIONAКАК РАБОТИ

Мощност и ефективност без дразнене

На MEN SHAVER PORTABLE е създаден, за да осигури безупречно бръснене на лицето и тялото. Благодарение на усъвършенстваната си технология

е в състояние да премахва космите ефективно и нежно, без да дразни кожата. Независимо върху коя част на тялото я използвате, можете да очаквате плътно и безболезнено бръснене.

МАЛЪК И ЛЕСЕН ЗА ПРЕНАСЯНЕ

Мини самобръсначката предлага изключителна ефективност при бръснене, без да се лишава от удобството на преносимостта. Компактният ѝ размер я прави идеална за носене навсякъде, където отивате, независимо дали по време на бизнес пътуване, или в чантата за бързо почистване. Тя е надежден спътник за нуждите ви от бръснене в движение.

 

 

DELICATE ВЪРХУ КОЖАТА ВИ

 

Технологията на микроосцилация премахва нежеланото окосмяване в една стъпка, без болка и дразнене, за разлика от лазерните или термичните депилатори.

Тя осигурява нежно докосване дори на най-чувствителната кожа и противодейства на появата на неприятни враснали косъмчета!

ЕФЕКТИВНА И БЕЗОПАСНА ЕПИЛАЦИЯ

Системата за обезкосмяване на уреда за трайно обезкосмяване използва същата клинично доказана IPL технология, използвана от дерматолози и салони за красота, за постигане на ефективно и безопасно обезкосмяване, подходящо дори за чувствителна кожа. Той е отлично средство за ежедневно или домашно отстраняване на окосмяване.

Какво мислят хората, които вече са го опитали

Nikolina A.
Nikolina A.
Leggi Tutto
Удобен, лек и невероятно ефективен. Не мога да си представя сутрините си без тази мини самобръсначка.
Aleksandra M.
Aleksandra M.
Leggi Tutto
Тази мини самобръсначка е революционна! Тя перфектно премахва космите по лицето и краката, без да дразни кожата. Един наистина фантастичен продукт.

MEN SHAVER PORTABLE

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ ВЪВ ВАШИЯ КОМПЛЕКТ

MINI SHAVE
КАБЕЛ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

 

 

Стандартна цена

лв 120.00

ОФЕРТА

само лв 56.00

внимание! Офертата от лв 56,00 с доставка до 48 часа и наложен платеж изтича21/05/2024

ПОЛЗВАЙТЕ ФОРМАТА
ЗА ПОРЪЧКА

След това с вас ще се свърже един от нашите Консултанти, които ще ви помогнат напълно безплатно

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Обикновено куриерът доставя пратката най-много до 2-3 дни.

Да, за ваше удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, като можете да платите на куриера директно при пристигането му в дома ви!

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте решили какво да направите, с вас ще се свърже по телефона един от нашите оператори, за да отговори на всичките ви въпроси, преди да купите!

В случай че вече сте попълнили формуляра, моля, свържете се с нас на нашия имейл адрес.

Абсолютно, ако забележите в горния ляв ъгъл символа на катинара с https, това гарантира, че данните ви се изпращат сигурно на нашите оператори, които ще се погрижат за изпращането на продукта.

Можете да прочетете повече за това в нашата политика за поверителност

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: продуктите, препоръчвани на този сайт, се продават в рамките на партньорство, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки един продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо за всякакви искания за възстановяване на средства или други проблеми с продукти, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се обръщате към официалния продавач. Ние обаче ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите се преглеждат само с информационна цел: по никакъв начин не е възможно да се гарантират определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират в зависимост от клиента.
Този блог не представлява вестник, тъй като се актуализира без никаква периодичност. Поради това той не може да се счита за редакционен продукт по смисъла на закон № 62 от 7.03.2001 г. Някои изображения и рецензии в този блог са намерени в интернет, ако смятате, че те могат да нарушат вашите права, моля, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.